Cadou dulce pentru orice eveniment

Oferirea unui cadou dulce colaboratorilor tăi este o idee bună?

Fie cu ocazia sărbătorilor de sfârșit de an, a unui seminar sau a unui eveniment specific companiei (cum ar fi o zi de naștere, o mutare, o nouă campanie de produs sau serviciu etc.), a oferi un mic cadou colaboratorilor tăi este dovadă de atenție. Astfel, care ar fi tipul de cadou pe care să-l alegi? Iată o idee de cadou pe care ai putea s-o încerci.

Un cadou dulce, util și ecologic

Tendința este cu siguranță de a nu risipi și de a nu fi inutil. Într-o societate în care criza lasă urme și în care mediul este în centrul tuturor preocupărilor, trebuie să oferi o imagine bună a companiei tale și, prin urmare, să alegi un cadou dulce corporativ care să fie atât util, cât și respectuos pentru planeta noastră. Cadoul corporativ perfect? Un borcan mic de miere de albine românească, desigur!

Poți personaliza eticheta cu numele companiei tale și un mesaj în concordanță cu evenimentul. Mierea este un cadou excelent deoarece ajută la conservarea biodiversităţii datorită muncii albinelor. Apicultorii sunt selectați pentru seriozitatea lor și dragostea pentru profesia lor.

Oferind un borcănel de miere echipelor tale de lucru, ajuți, prin urmare, antreprenorii români, dar și planeta noastră în același timp. Este așadar un cadou util pe care angajații tăi îl vor îndrăgi!

Un cadou corporativ original

O cheie USB? O cană cu logo-ul tău? O șapcă cu marca ta? Atâtea cadouri la fel de inutile pe cât s-au tot văzut și revăzut din moment ce toată lumea le are acasă! Nu, nu, nu și nu! Angajații tăi merită mult mai mult decât atât, folosește-ți mintea pentru a găsi un cadou care să iasă puțin din circuit ca un cadou pentru oaspeți!… încă o dată, micul borcan cu miere delicioasă iese în evidență ca un cadou care face toată diferența.

Poți alege tipul de miere pe care dorești să oferi: miere de tei, Miere cruda poliflora, alune de padure rumenite, pudra de roscove, sare de mare – cu siguranță cea mai originală – sau de ce nu miere de tei cu susan rumenit? Iată o idee originală!

Un cadou ales cu grijă și destul de corporate

Mierea de albine este plină de beneficii. Mai bun din punct de vedere nutrițional decât zahărul și bună pentru sănătatea ta, oferirea acestui cadou cu miere va fi dovada pentru angajații tăi că le dorești numai bine. A avea o echipă în formă și foarte sănătoasă (atât din punct de vedere moral, cât și fizic) ar trebui să fie prioritatea tuturor liderilor de afaceri. Așa că oferă miere pentru a transmite mesajul! Cu designul său super drăguț și personalizabil, de la dimensiunea recipientului până la capac, borcanul cu miere este garanția ca oferi un cadou delicios. Poți adăuga chiar și o lingură drăguță de lemn de miere pentru a face ambalajul perfect.

Așadar, dacă încă nu ești convins că mierea este cadoul ideal pentru angajații tăi…, poți comanda un borcănel pentru a gusta din mierea de albine românească 100% delicioasă.

Shopping Cart
0
    0
    Cosul tau
    Cosul Aurum Noble Honey este gol!Inpoi la magazin
    Scroll to Top