loader image

Cat de eficienta este mierea poliflora pentru imunitatea copiilor?

In perioada rece, dar si atunci cand trecem prin schimbari bruste de temperatura, sistemul nostru imunitar este pus la grea incercare. In cazul celor mici, imunitatea trebuie sa fie foarte puternica pentru ca organismul lor este inca in dezvoltare si poate intra in contact cu o multime de agenti nocivi din exterior.
Fiecare parinte trebuie sa fie preocupat de imunitatea copiilor, mai ales intr-o astfel de perioada in care umanitatea este pusa la grea incercare de pandemie si virusi noi.
Fiind un puternic aliment care ajuta imunitatea, mierea poliflora trebuie sa faca parte din alimentatia fiecarui copil.

Ce este imunitatea si care este rolul ei?
Imunitatea este capacitatea organismului fiecaruia dintre noi de a se apara impotriva agentilor nocivi. Aceasta functie are dublu rol:
De distrugere a agentilor patogeni;
De a memora toate datele bataliilor.
Venim pe lume cu un sistem imunitar fragil ce invata pe parcurs sa se intareasca. De aceea este necesar sa il ajutam pe cel al micutilor nostri cu ajutorul mierii poliflore.

Rolul mierii poliflore in imunitatea copiilor
Mierea poate fi administrata copilului dupa varsta de un an, fiind o sursa de energie, vitamine si minerale naturala. Datorita factorilor negativi tot mai des intalniti, imunitatea poate suferi deficiente semnificative.
Pe langa ca este cel mai rapid si puternic energizant natural, are si proprietati antibiotice. Mierea poate sa distruga cu usurinta microorganisme precum:
Staphylococcus aureus;
Streptococcus faecalis;
Escherichia coli, etc.
Cea mai importanta proprietate a ei este ca intareste sistemul imunitar. Nutrientii regasiti in miere sunt: enzimele, aminoacizii, vitaminele (B1, B2, B6, B12, PP, C, A, D, K si acid folic), calciul, fierul, potasiul, zincul, magneziul si multe altele.
Copiilor cu varstele cuprinse intre 1 si 3 ani, li se recomanda sa consume intre 1 si 4 lingurite de miere zilnic. Pentru cei de 3 – 6 ani, in jur de 4-6 lingurite, iar pentru cei de peste 6 ani, maxim 8 lingurite in fiecare zi.
Mierea mai este si antivirala, antitumorala si antibacteriana. Calitatile sale terapeutice s-au demonstrat chiar din timpul civilizatiilor antice, doar ca in primul an de viata, ea trebuie sa lipseasca din alimentatia copiilor, deoarece poate crea botulism infantil.

Mierea poliflora este recomandata si in cazul constipatiei, avand efect laxativ. Iar daca micutul tau nu poate dormi, tot o lingura de miere va fi solutia.
In perioadele reci, cand racelile vin la pachet cu durerile de gat, o lingurita de miere poate alina si chiar sa diminueze tusea. Va fixa calciul si magneziul in organism.

Stim ca fiecare medicament luat, are si efecte negative asupra altor organe. De exemplu, in timpul gripei si racelii, vom lua paracetamol, insa el ataca ficatul. Mierea va lupta si va proteja organul cu succes in timpul tratamentului.
La Aurum Noble Honey vei gasi tot ce ai nevoie in materie de miere poliflora, ce iti va veni cu siguranta in ajutorul cresterii si mentinerii imunitatii copilului tau. Mierea lor provine de la apicultori traditionali, fiind o marca 100% romaneasca.

0
Scroll to Top