loader image

Consumul de miere

Mierea are numeroase proprietati benefice.

In urma cercetarilor stiintifice si clinice, s-a constatat ca mierea este un remediu foarte bun in tratarea ulcerelor stomacale, calmarea durerilor de gat, a tusei, ranilor si infectiilor cutanate, ulceratiilor picioarelor varicoase.

Toate aceste beneficii se datoreaza proprietatilor antimicrobiene, antiinflamatorii, antifungice, antioxidante, antivirale si antibacteriene. Nu se aplica si mierii care se gaseste in magazinele obisnuite, gen supermarket.

 

Mierea, ca orice produs ce contine zaharuri, este mai bine sa fie consumata in prima parte a zilei, cand avem nevoie de energie si cand caloriile suplimentare vor putea fi consumate eficient pana la culcare.

Cei care nu au probleme cu greutatea corporala pot manca la micul dejun 1-2 felii de paine cu miere sau un pahar de lapte/iaurt indulcit cu miere ori cereale integrale cu fructe de padure si miere.

Celor care doresc sa inlocuiasca zaharul in cafea sau ceai le atrag atentia ca mierea adaugata in bauturi fierbinti isi va pierde din vitaminele continute, ca si lamaia.

 

 

[vc_row][vc_column][vc_separator color=”black” style=”shadow” css_animation=”fadeIn”][vc_column_text css_animation=”fadeIn” css=”.vc_custom_1576547327831{padding-top: 10px !important;padding-right: 5px !important;padding-bottom: 10px !important;padding-left: 5px !important;background-color: #a06020 !important;}”]

Va invitam in magazinul nostru on-line pentru mai multe detalii si pentru a descoperii pretul mierii noastre foarte atractiv:

[/vc_column_text][vc_btn title=”Afla detalii despre produsele noastre” style=”gradient-custom” gradient_custom_color_1=”#a06020″ gradient_custom_color_2=”#ad3922″ size=”lg” align=”center” css_animation=”fadeIn” link=”url:https%3A%2F%2Faurumnoblehoney.com%2Fproduse-aurum-noble-honey%2F|||”]

[/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Shopping Cart
Scroll to Top