Avem un vis.

Pentru copiii nostri si ai vostri. Pentru noi si pentru voi.

Sa facem o marca de succes dintr-un produs Romanesc de succes.

Sa luam ce este mai bun de la natura si sa il modelam pentru prezent si viitor.

Asa am creat Aurum Noble Honey – Romanian Treasure.

Miere pura Romaneasca si produse pe baza de miere, din ingrediente 100% naturale.

Certificari:

Fabrica noastra este certificata ca procesator bio de Austria Bio Garantie.

Compania este detinatoarea autorizatiei sanitara veterinara pentru schimburi intracomunicare cu produse alimentare de origine animala – H27, conform legislatiei comunitare si nationale si a standardului ISO 22000.

Produsul I feel good, miere cu spirulina este certificat ca supliment alimentar de Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare Bioresurse Alimentare.

Mierea, produsa 100% in Romania, este selectata de specialistii nostri, pe baza unor criterii stricte de calitate si igiena.

Tehnologia folosita este automatizata, astfel incat permite ca procesul de omogenizare si imbuteliere sa fie perfect controlat, produsul final pastrand intreaga bogatie pe care harnicele albine ne-o daruiesc.

Laboratorul de analize propriu asigura atat igiena si securitatea alimentara, cat si mentinerea proprietatilor nutritive ale produselor Aurum.

Mierea noastra provine de la apicultori traditionali, cu adevarat priceputi in a fauri un produs de calitate, curat, sanatos, autentic.

Povestea noastra incepe in 2008, cand doctorul Vicentiu Gavanescu a decis sa construiasca o facilitate moderna de imbuteliere a mierii. Studiile au fost efectuate pe modele similare din SUA, Israel si Japonia, pe baza carora a luat nastere proiectul nostru, in lunca Dunarii, in mijlocul naturii, departe de vuietul oraselor.

Experienta de peste 50 de ani, in domeniul medical, a imprimat o trasatura definitorie a locatiei noastre: curatenia. A Locului, a Oamenilor, a Produsului.

In 2018, echipa a fost completata de cei tineri si curajosi, care au adus conceptul de produs modern, potrivit cerintelor din piata actuala de consum – Sanatos, Complex, Inovativ.

Au fost create primele produse noi, din miere si ingrediente 100% naturale, pe baza si in completarea studiilor si muncii de o viata a doctorului Gavanescu.

Intr-o lume in care este din ce in ce mai greu sa mananci curat si sanatos, noi am facut o promisiune. Si o vom tine.

Promisiunea este ca vom crea produse 100% naturale, din miere Romaneasca si ingrediente de calitate, in combinatii ideale, pentru corp si minte.

Studiem continuu, cu profesionalism, variantele de combinatii ale mierii cu alte resurse ale naturii, asa incat toti consumatorii, copii, tineri, maturi sau varstnici, sa gaseasca in gama Aurum produse potrivite cu varsta, activitatea si starea de sanatate a fiecaruia.

Shopping Cart
0
    0
    Cosul tau
    Cosul Aurum Noble Honey este gol!Inpoi la magazin
    Scroll to Top