Horeca

Home \ Horeca

Suntem deosebit de atenti cu privire la dorintele clientilor nostri, de aceea, pentru a nu altera proprietatile terapeutice si substantele nutritive din mierea produsa de albinele noastre harnice, rolul apicultorilor nostri cu experienta si traditie este de a interveni la un nivel minim, supraveghindu-le si acordandu-le ajutorul cuvenit.

Pentru a mentine caracterul nobil si pur al mierii, aceasta este culeasa din zone florale nepoluate, procedeul de fabricatie pastrandu-i intacte toate proprietatile curative.

Miere poliflora la stick (ambalaj – folie plastic alimentar);

Miere naturala poliflora, produsa in Romania, portionata la stick 10g, este solutia ideala pentru indulcirea ceaiului, a cafelei sau a limonadei si, totodata, o alternativa sanatoasa de inlocuire a zaharului.

Plicurile cu miere naturala romaneasca Aurum Noble Honey au un design elegant si o calitate superioara a foliei alimentare. Mierea poliflora are o culoare ca chihimbarul si un parfum deosebit dupa polenul continut.

Este bogata in vitamine B1, B2, B3, B5, B6, vit. C, K si minerale: Ca, Mg, Fe., contine fitoncide si hormoni cu actiune favorabila in cresterea imunitatii – un energizant natural deosebit.

Plicurile cu miere poliflora Aurum Noble Honey pot fi achizionate si in cantitati mai mari, in functie de nevoile partenerilor nostri.

Livram in toata tara cu ajutorul serviciilor de curierat.

Solicita aici oferta pentru achitionarea de plicuri de miere naturala poliflora HoReCa.

Beautiful day – miere naturala poliflora

Ambalaj: Borcan sticla, gramaj 30 g;

Miere naturala poliflora, portionata la borcan de sticla 30g, destinata in special hotelurilor de 4 si 5 stele.

Borcanele de 30g cu miere poliflora Aurum Noble Honey au un aspect elegant, iar continutul de miere este unul pe masura, gustul si mirosul mierii sunt extrem de aromate si parfumate, datorita metodei de stuparit in pastoral.

Este bogata in vitamine B1, B2, B3, B5, B6, vit. C, K si minerale: Ca, Mg, Fe., contine fitoncide si hormoni cu actiune favorabila cresterii imunitatii – un energizant natural deosebit.

Livram in toata tara cu ajutorul serviciilor de curierat.

Solicita aici oferta pentru achitionarea de borcane 30g miere naturala poliflora HoReCa.

Miere naturala poliflora vrac

Ambalaj: galeata – recipient plastic, gramaj 1,5 kg / 5 kg;

Mierea HoReCa Aurum Noble Honey ambalata in recipiente de plastic alimentar de 1,5 si 5 kilograme este perfecta pentru restaurantele, hotelurile si cafenelele care folosesc mierea in diferite preparate din bucatarie. Datorita gustului deosebit, mierea poliflora transforma gustul oricarui preparat, fie el desert sau fel principal.

In functiile de nevoile clientilor nostri, miere poate fi livrata in diferite cantitati.

Livram in toata tara cu ajutorul serviciilor de curierat.

Rama fagure cu miere poliflora

Un produs natural, nealterat, cu proprietati deosebite pentru organism:

-trateaza virozele;

-combate afectiunile stomacului;

-amelioreaza sanatatea si curata cavitatea bucala;

-energizeaza si inlatura oboseala;

-imbunatateste sanatatea ficatului si rinichilor.

Este un produs complex cu un aport ridicat de vitamine datorita compozitiei sale din mai multe produse in forma pura: miere, polen, propolis, ceara. Fagurele de miere se mesteca in cantitati mici, regulate.

Caserola I feel good

– miere poliflora si spirulina, gramaj 20 g;

Pentru o minte ascutita si un strop de energie. Daca vrei sa fii cel mai rapid la exercitiile de mate, sa iti bati recordul la alergat sau daca ai o zi mare la birou

Un produs menit sa asigure organismului o doza gustoasa si sanatoasa de vitamine, proteine si carbohidrati, intr-o formula echilibrata nutritive de prezenta spirulinei, sursa de aminoacizi esentiali, antioxidanti si minerale.

-regleaza tensiunea arteriala;

-combate hepatita cronica si ciroza hepatica;

-scade colesterolul sanguin;

-trateaza anemia;

-este deosebita in cresterea performantelor fizice si psihice pe termen scurt si lung;

-regleaza fazele somnului.

0