Industria Horeca va fi sprijinita de Dan Cristian Popescu

Miere pura Romaneasca si produse pe baza de miere din ingrediente 100% naturale.

Home \ Horeca \ Industria Horeca va fi sprijinita de Dan Cristian Popescu

Dan Cristian Popescu a vorbit astăzi despre sectorul HORECA. 

Dan Cristian Popescu este primul politician care cere redeschiderea HORECA fiind de părere că actualii guvernanți sunt complet depășiti de problemele serioase cu care se confruntă cei din industria HORECA, chestiune care pentru această industrie se traduce în FALIMENT.

„Înțeleg că vom începe în curând o campanie electorală, dar nu pot înțelege cum poți privi nepăsător către oamenii care nu vor mai avea în curând un job și nu vorbesc aici doar despre proprietarii locațiilor, ci despre toți cei care lucrează în industria ospitalității. Sectorul HORECA are nevoie și trebuie să meargă mai departe.
Ce ne dorim de la viitor? Faliment?
Cer Guvernului să deschidă în condiții de siguranță aceste locații și să lase oamenii să muncească!
Sunt foarte curios care este viziunea dumneavoastră, a tuturor celor care lucrați în această industrie! Cum vedeți și simțiți ezitările Guvernului? „, spune Dan Cristian Popescu, candidatul postul de primar al Sectorului 2, pe pagina sa de Facebook.

 

Ei sunt doar câțiva dintre cei care suferă din cauza unor decizii, cu probleme, griji, responsabilități față de cei dragi, dar mai ales față de angajații lor și familiile acestora.

0