Miere poliflora la stick 10g (ambalaj – folie plastic alimentar)

(O recenzie client)

0,30lei

Miere naturala poliflora, produsa in Romania, portionata la stick 10g, este solutia ideala pentru indulcirea ceaiului, a cafelei sau a limonadei si, totodata, o alternativa sanatoasa de inlocuire a zaharului.

Availability: 8500 în stoc

Transport gratuit la comenzi mai mari de 250 de lei Livram rapid in conditii de siguranta

Plicurile cu miere naturala romaneasca Aurum Noble Honey au un design elegant si o calitate superioara a foliei alimentare. Mierea poliflora are o culoare ca chihimbarul si un parfum deosebit dupa polenul continut.
Este bogata in vitamine B1, B2, B3, B5, B6, vit. C, K si minerale: Ca, Mg, Fe., contine fitoncide si hormoni cu actiune favorabila in cresterea imunitatii – un energizant natural deosebit.
Plicurile cu miere poliflora Aurum Noble Honey pot fi achizionate si in cantitati mai mari, in functie de nevoile partenerilor nostri.

Livram in toata tara cu ajutorul serviciilor de curierat.

Solicita aici oferta pentru achitionarea de plicuri de miere naturala poliflora HoReCa.

  Numele d-voastra:

  Email-ul d-voastra:

  Telefonul d-voastra:  Prin trimiterea acestui mesaj sunteti de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal, prin consimtamant digital, pentru a putea fi contactat conform Regulamentului (UE) 2016/679.

  Greutate10 g

  1 recenzie pentru Miere poliflora la stick 10g (ambalaj – folie plastic alimentar)

  1. Miere naturala

   Tehnologia folosita este automatizata, astfel incat permite ca procesul de omogenizare si imbuteliere sa fie perfect controlat, produsul final pastrand intreaga bogatie pe care harnicele albine ne-o daruiesc.
   Laboratorul de analize propriu asigura atat igiena si securitatea alimentara, cat si mentinerea proprietatilor nutritive ale produselor Aurum.
   Mierea noastra provine de la apicultori traditionali, cu adevarat priceputi in a fauri un produs de calitate, curat, sanatos, autentic.

  Adaugă o recenzie
  0
  Scroll to Top