Miere de albine cu seminte de susan  

Miere de albine cu seminte de susan  

Mierea de albine este considerata un super-aliment, atat pentru copii cat si pentru adulti si un ingredient medicinal care ajuta la scaderea multor probleme de sanatate. Acest ingredient lichid din aur este, de asemenea, bogat in vitamine si minerale.

Mierea naturala, de la sine, ajuta la tratarea infectiilor in gat, ajuta la scaderea in greutate si, mai presus de toate, mierea este utilizata de multi pacienti diabetici, fiind mult mai sigura in comparatie cu zaharul si alte alternative dulci.

Miere de albine cu susan
Miere de albine cu susan

 

Prin amestecul de miere romaneasca si seminte de susan, cel mai bogat ingredient in calciu de pe Terra, obtinem incredibil de multe beneficii pentru sanatate. Semintele de susan sunt sanatoase, deoarece controleaza si scad colesterolul din organism. Aceste seminte sunt, de asemenea, benefice in controlul si reducerea nivelului tensiunii arteriale.

Mierea de albine si semintele de susan consumate impreuna, ajuta la reducerea, prevenirea si eliminarea mai multor probleme de sănătate diferite. Ambele ingrediente sanatoase ofera organismului o cantitate mare de substante nutritive. Alaturate intr-un mix nutritiv contribuie, de asemenea, la nivelul ridicat de energie, care ne permite desfasurarea activitatilor de zi cu zi fara a resimti oboseala.

Experții sugereaza ca ar trebui sa adaugam miere de albine si seminte de susan in dieta noastra zilnica. Ne ajuta sa ne mentinem in forma si sanatosi. Pentru cei care au o pofta de dulce, mierea este o optiune mai sanatoasa. Consumul alimentelor bogate in miere naturala, ne ajuta in controlul cresterii in greutate.

Cand mierea si susanul sunt consumate impreuna, ajuta la ameliorarea durerii din abdomen. Afecțiunile stomacului pot fi tratate daca consumam acest amestec sanatos de miere de albine si susan. Mierea contine antioxidanti pentru a proteja mucoasa stomacului, iar susanul ajuta la scaderea ulcerelor gastrice.

Ambele ingrediente au un procent egal de calciu care favorizeaza sanatatea oaselor. Consumul regulat al acestui aliment va ajuta sa va protejati oasele pe masura ce imbatraniti.

Exista anumite alimente care sunt bune pentru creier, iar mierea de albine este unul dintre ele. Mierea si semintele de susan furnizeaza energie creierului si imbunatatesc si dezvoltarea motorie. Copiii peste un an  ar trebui sa consume o lingura de miere naturala pe zi.

Pentru a preveni diabetul de tip II, semintele de susan ar trebui sa fie un element obligatoriu pentru dieta dumneavoastra. Totodata, mierea este cel mai bun inlocuitor al zaharului pentru diabetici.

Shopping Cart
0
    0
    Cosul tau
    Cosul Aurum Noble Honey este gol!Inpoi la magazin
    Scroll to Top